پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

۵ بازديد ۰ نظر

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

دسته بندی عمومی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 336 کیلو بایت
تعداد صفحات 24
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

شامل 24 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

مقدمه:

فواید کشمش :

ارقام خشکباری :

روشهای تولید کشمش:

مراحل تمیز کردن کشمش

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه:

  • خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند.
  • انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.
  • ایران بعد از آمریکا و ترکیه سومین تولیدکننده کشمش و دومین و پرسابقه‌ترین صادرکننده این محصول در دنیا است، این در حالی است که در سال گذشته صادرات کشمش نزدیک به 220میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است.
  • کشمش خشکباری خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک محصول پر مصرف می باشد.
  • کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الکلی نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.